Tom de Haas - Senior Adviseur Lokaal Publiek Domein 06-22214474 Venkant 1-B, 5271 SP Sint Michielsgestel

Boek – Het Vooruitvinderskompas
voor leiders van maatschappelijke innovatie

123

 

 

 

 

 

 

 

Het realiseren van essentieel nieuwe aanpakken voor actuele vraagstukken vraagt om heldenenergie. Helden in de vorm van leiders, organisaties en burgers die op avontuur gaan en die nieuwe wegen zoeken gebaseerd op nieuwe waarden. Voor deze helden schreven wij (Tom de Haas en Jorn Bruining) het boek:

Het Vooruitvinderskompas!

Met Het Vooruitvinderskompas bieden wij de leiders van maatschappelijke innovatie, een kompas dat hen ondersteunt bij het zoeken, vinden en realiseren van deze nieuwe aanpakken. Dat doen we niet met grote verhalen of grote gebaren maar met aansprekende voorbeelden; kleinschalig, uitnodigend, concreet.

Wat zeggen anderen over Het Vooruitvinderskompas?

“De auteurs van het Vooruitvinderskompas zetten met deze publicatie een heldere koers uit om met vertrouwen een onbekende weg te gaan door ons mee te nemen naar het waarom van onze organisaties. Navigeren naar nieuwe waarden of naar andere manieren van organiseren wordt een stuk interessanter met dit kompas in handen.”

Petra van Loon
Programmaleider Vereniging NOV

kompaswethouder350x265

“Dit boek komt precies op tijd!  De gemeente is op dit moment exponent van het in transitie zijn. Juist nu verlaten gemeenten gebaande paden. Ze gaan (met te weinig middelen ) op weg.  Dit boek beschrijft het Vooruitvinderskompas.  Het kompas geeft goede tips & tricks voor een vaste koers. Ook de oproep om hier vooral zelf mee aan de slag te gaan stimuleert enorm. Heel herkenbaar is te lezen hoe je met het kompas sturing kunt geven.  Voorbeelden zoals het sociale wijkteam zijn in m’n  gemeente ook operationeel. We zijn echter nog aan het begin van de verandering. Aan het papier (lees: wet- en regelgeving) is het toevertrouwd. Nu komt de weerbarstige praktijk. Bij dat traject zal ik zeker gebruik maken van het Vooruitvinderskompas.”

Huib van Olden
Wethouder Werk en Inkomen ‘s-Hertogenbosch

Het Vooruitvinderskompas bestellen? 

U kunt hieronder dit boek bestellen. Na bestelling ontvangt u het boek met factuur binnen 10 dagen per post. U kunt het aantal boeken dat u wilt bestellen aangeven in het formulier. Vanaf 5 exemplaren geldt een staffelkorting die we direct op de factuur verwerken.

Bestelling Boek Het Vooruitvinderskompas

Vrijblijvende In-Company presentatie bij uw organisatie?

Heeft als u als organisatie een groot veranderingsvraagstuk? En wilt u zien of u dit met Het Vooruitvinderskompas kunt uitwerken?
Wij geven graag een vrijblijvende In Company Presentatie over Het Vooruitivinderskompas.

Tom de Haas – M 06-22214474

  • Projecten 2019 Praktijkleren, Direct plaatsen en steunen DPS, All@Work & Het Vooruitvinderskompas. Lees meer