Tom de Haas - Senior Adviseur Lokaal Publiek Domein 06-22214474 Venkant 1-B, 5271 SP Sint Michielsgestel

E-book ‘Hoe zelfregie werkt bij wonen, werken, welzijn en zorg’

Het boek: Hoe zelfregie werkt bij wonen, werken, welzijn en zorg is uit en per e-mail te bestellen. Hierin leest u praktijkvoorbeelden over Zelfregie en Eigen Kracht op de leefgebieden  wonen, werken, welzijn en zorg. U leert alle in’s en out’s van deze praktijkvoorbeelden en ziet op welke manier u de voordelen van zelfregie inzet op verschillende terreinen. Als u onderstaand formulier invult, zorgen wij dat u dit e-book later per mail ontvangt.

Graag wijs ik u ook op de Studiedag die ik in jarenlang organiseerde rondom deze thema’s. Voor  professionals, managers en bestuurders van gemeenten en maatschappelijke organisaties op het terrein van zorg en welzijn, werken en wonen. Vertegenwoordigers van burgercoöperaties die op deze terreinen werken, waren ook van harte uitgenodigd. Als u meer wilt weten over de inhoud van de Studiedag, dan kunt u me mailen.

Als u opmerkingen of vragen heeft na het lezen van dit e-boek, voel u dan vrij contact met mij (Tom de Haas) op te nemen bel mij op 06-22214474 of mail mij op info@tomdehaas-consultancy.nl.

  • Projecten 2019 Praktijkleren, Direct plaatsen en steunen DPS, All@Work & Het Vooruitvinderskompas. Lees meer