Tom de Haas - Senior Adviseur Lokaal Publiek Domein 06-22214474 Venkant 1-B, 5271 SP Sint Michielsgestel

Publicaties

Tom de Haas heeft als Schrijver vele interessante Publicaties op zijn naam staan.

Tom de Haas schrijft vooral over twee hoofdthema’s:

  1. Arbeidsontwikkeling: Participatiewet (voorheen: Werken naar Vermogen WWNV), arbeidsreintegratie & maatschappelijk ondernemen, en
  2. De Care Sector in de zorg: marktgericht werken in de zorg, lokale verankering van zorginstellingen en klantmanagement in zorg en dienstverlening.

Over De Gemeente en haar 5 Werksectoren volgens mijn Werkmodel, kun u de bijbehorende publicaties lezen. Ook wordt altijd een interessante publicatie uitgelicht, zie hieronder.

Uitgelichte publicatie: Zelfregie en eigen kracht

De publicatie van de Studiedag Zorg 2014 

De roep om zelfredzame burgers is groter dan ooit. Vanuit verschillende motieven en leefgebieden als wonen, werken, welzijn en zorg. Daarbij neemt de behoefte aan eigen regelruimte bij burgers toe. De samenleving is erg in beweging en Zelfregie en Eigen Kracht spelen in hierin een grote rol.

In de publicatie Zelfregie en Kracht, die ik samen met Inge Broere schreef, krijgt u antwoord op de vragen wat deze begrippen inhouden. Wat de onderliggende krachten hiervan zijn. En wij presenteren de ‘zelfregie schroef’. Een praktisch model dat u helpt de richting van zelfregie te begrijpen en de sturing erop de vergroten.De vele voorbeelden, best practices en best cases uit de praktijk (wonen, werken, welzijn en zorg) maken deze publicatie compleet en informatief. De publicatie is voor iedere professional, managers en bestuurders van gemeenten en maatschappelijke organisaties en alle burgers die interesse hebben in het thema Zelfregie en Eigen kracht.

Binnenkort is deze publicatie verkrijgbaar. 

Heeft vragen of opmerkingen over deze of andere publicaties, neem dan vrijblijvend contact op met Tom de Haas op telefoonnummer: 06-22214474 of via het e-mailadres: info@tomdehaas-consultancy.nl.

  • Projecten 2018 Praktijkleren, Direct plaatsen en steunen DPS, All@Work & Het Vooruitvinderskompas. Lees meer